Slagelse erhvervscenter 2

Workshop i Slagelse den 15. november 2018 – forretningsplan og digitalisering

Torsdag den 15. november klokken 08.00-10.30 inviterer Sparringspartnerne, i samarbejde med Slagelse Erhvervscenter, til en spændende workshop om sparring for vækst og udvikling for iværksættere samt små og mellemstore virksomheder (SMV’ere). Workshoppen afholdes hos Slagelse Erhvervscenter på Søndre Stationsvej 26 i Slagelse.

Workshoppens fokus er på, hvorfor det er nødvendigt at have en nedskrevet forretningsplan, og hvordan man ændrer sin virksomhed fra at være analog til at være digital.

Programmet byder på morgenkaffe og brød og dernæst velkomst ved erhvervskonsulent Bolette Trier Nissen og formand for sparringspartnerne Niels Buchholst. Dernæst vil Mogens Birch-Larsen gennemgå en forretningsplan med udgangspunkt i business modellen Canvas, som er et værktøj til udvikling af forretningsmodellen for en virksomhed eller et projekt. Workshoppen afsluttes med et foredrag af lokale virksomheder i Slagelse og vil handle om, hvordan din virksomhed går fra at være analog virksomhed til at være digital virksomhed.

Tilmelding til workshop i Slagelse

"]