IMG-2905_beskåret

Køge-workshop om PR og sociale medier for mindre virksomheder

Kom og bliv klogere på, hvordan mindre virksomheder kan fortælle gode historier via PR. Og bliv også klogere på, hvordan de kan bruge Google og de sociale medier (SoMe) i salgsøjemed.

Tirsdag den 9. oktober klokken 7.45 inviterer Sparringspartnerne og Connect Køge i samarbejde med Køge Handelsstandsforening til workshop om sparring for vækst og udvikling for mindre virksomheder.

Effektiv markedsføring på et begrænset budget er i fokus på workshoppen og på, hvordan PR, Google og SoMe er relevante aktiviteter for mindre virksomheder at give sig i kast med for at opnå et større salg.

Workshoppen afholdes på det gamle bådeværft i Køge, kaldet Værftet, på adressen Carlsensvej 4, 4600 Køge.

Programmet byder på velkomst ved erhvervsdirektør Ingo Østerskov fra Køge kommune, formand for Køge Handelsstandsforening Søren Storgaard og formand for Sparringspartnerne Niels Buchholst. Dernæst gør Susanne Lindø, direktør fra Grønbech PR, dig klogere på, hvordan du markedsfører din virksomhed gennem den gode historie i PR og på de sociale medier. Og online markedsspecialist Sarah Vos Thrysøe afslutter workshoppen ved at fortælle om effektiv brug af værktøjet Google My Business. Der er plads til networking og spørgsmål til indlægsholderne bagefter.

 

Tilmeld dig workshoppen og læs programmet i detaljer nedenfor

 

"]

 

07.45-08.00

Kaffe med brød

08.00-08.15

Velkomst v/ erhvervsdirektør Ingo Østerskov, formand Søren Storgaard og formand Niels Buchholst

08.15-08.50

Sådan fortæller du den gode historie, når du markedsfører dig gennem PR og på SoMe v/ direktør Susanne Lindø fra Grønbech PR

Pause

09.00-09.35

Indlæg om effektiv brug af Google My Business v/ online markedsspecialist Sarah Vos Thrysøe

09.35-10.00

Networking og spørgsmål til indlægsholderne