gå-hjem-møde

Sparringspartnerne inviterer til gå-hjem-møde i Dragør

Onsdag den 20. september 2017 afholder Sparringspartnerne gå-hjem-møde i Dragør i samarbejde med Dragør Erhverv og Dragør Kommune.

Nærmere lokation følger snarest.

På mødet kan man høre mere om, hvad det vil sige at være sparringspartner, og hvad iværksættere og SMV’er får ud af et sparringsforløb.

Mødet henvender sig til iværksættervirksomheder og andre med interesse for udvikling og vækst i virksomheder og på arbejdspladser i Dragør.

 

Tilmeld dig gå-hjem-mødet her.

 

Programmet for mødet er: 

18:30 – 19:00
Let spisning og networking

19:00 – 19:15
Velkomst og introduktion v/ Dragør Kommune, Claus Rex, v/ Dragør Erhverv, Susanne Lindø, og v/ formand for Sparringspartnerne, Niels Buchholst.

19:15 – 19:30
Hvad vil det sige at være sparringspartner v/ sparringspartner

19:30 – 19:45
Hvordan er det at være i sparringsforløb v/ Easy Strap, Bryan Göddert.

PAUSE

20:00 – 20:15
Hvordan er det at være i sparringsforløb v/ BedreEnergi.nu, Jørn Aarup.

20:15 – 20:45
Kenneth Hvass Luxhøi, Vice President Sales at Netto og bosiddende i Dragør, fortæller om den nye Netto i Store Magleby og butikskædens fremtidsplaner

20:45 – 21:15
Afrunding og networking.

Få ændringer kan forekomme i programmet.

stormøde

Sparringspartnerne inviterer til stormøde ved Køge Handelsskole

Fredag den 8. september 2017 holder Sparringspartnerne stormøde ved Køge Handelsskole, Lyngvej 19, 4600 Køge.

Temaet for mødet er “Salg på nettet og markedsføring på sociale medier”.

Arrangementet er for alle med interesse i at høre mere om, hvordan man kan starte sin egen webshop, og hvordan man får succes med salg på nettet og markedsføring på sociale medier.

 

Tilmeld dig stormødet her.

 

Programmet for dagen er: 

08:00 – 08:25
Morgenmad og networking

08:25 – 08:40
Velkomst og introduktion v/ Formand for Sparringspartnerne Niels Buchholst.

08:40 – 09:00
Hvordan driver du en succesfuld forretning på nettet v/ Morten Andersen, AA Import.

09:00 – 09:30
Online markedsføring (Google) v/ Thomas Zacchi, Intoto.

09:30 – 09:50
Online markedsføring (Facebook) v/ Martin Ipsen, Adverr.dk.

09:50 – 10:10
Online markedsføring (Facebook) v/ Tobias Thomas, TT Film.

10:10 – 10:30
Udvikling af sprog-app v/ Jacob Halskov, Smart Kanjii.

10:30 – 11.00
Hvordan kan man beskytte sig ved salg på sociale medier? v/ Torsten Hylleberg , Lund Elmer Sandager Advokaterne.

11:00
Afslutning

 

stormøde

Vellykket stormøde hos Grant Thornton

Torsdag den 8. juni 2017 afholdte Sparringspartnerne et stormøde hos samarbejdspartneren Grant Thornton. Både iværksættere og sparringspartnere deltog i mødet, som havde revision, finansiering og bogholderi på dagsordenen. Mødet var vellykket og velbesøgt.

Claus Carlsen fra Grant Thornton bød i de tidlige morgentimer velkommen, hvorefter formand for Sparringspartnerne, Niels Buchholst, overtog ordet og introducerede til dagens program. Herefter gav Steen K. Bager fra Grant Thornton gode råd fra revisionsbranchen om, hvordan man bedst optimerer sin virksomhed.

Finansiering var et af de helt store temaer for stormødet, og mødet bød på oplæg om forskellige alternative finansieringssløsninger fra både Andelsgarant, Flexfunding og Al Finans. Jørgen Kenfelt fra Andelsgarant fortalte om Andelgarants arbejde med finansiering af vækst. Andelsgarant støtter og sikrer bedre økonomi hos SMV’er ved at fungere som mellemmand mellem virksomheden og leverandøren.

Henrik Vad fra Flexfunding fortalte om crowdfunding og fleksibel finansiering, som kan hjælpe iværksættere og SMV’er med at skabe en kreditværdig virksomhed. Peter Muus Mogensen fra Al Finans, som er en af Sparringspartnernes samarbejdspartere, fortalte desuden om factoring som en finansieringsmodel, der støtter virksomheden i deres B2B-arbejde.

Bodil Retbøll fra Økomatch afsluttede dagens stormøde med en række anbefalinger til effektivt bogholderi. Hun fortalte om de mange systemer Økomatch tilbyder deres kunder i arbejdet med bogføringen, hvilket sparrer kunderne for en masse tid og penge.

Afslutningsvist takkede formand for Sparringspartnerne, Niels Buchholst, for et vellykket og spændende stormøde.

Sparringspartnerne er en forening for erfarne erhvervsfolk, der tilbyder sig selv som sparringspartnere for virksomheder og iværksættere med det formål at skabe vækst og arbejdspladser i det danske erhvervsliv. Sparringspartnerne tilbyder et gratis sparringsforløb på 20 timer for virksomheder og iværksættere, der er interesseret i at arbejde seriøst med at udvikle og styrke deres virksomhed.

Du kan læse mere om Sparringspartnerne her.

Middag

Sparringspartnerne på konference i Stockholm

Den 22. og den 23. maj 2017 deltog Sparringspartnerne i Nyföretagar Centrums årsmøde – Rådgiver og Ordførerkonference 2017. Formand for Sparringspartnerne, Niels Bucchholst, deltog begge dage og netværkede med ligesindede svenske sparringspartnere og forretningsaktive.

På konferencen blev Nyföretagar Centrum og foreningens opnåede resultater for 2016 præsenteret. I 2016 blev der registeret 66.000 nye svenske virksomheder – hvoraf Nyföretagar Centrum rådgav omkring 16.000. Ud af de 16.000 virksomheder udviklede omkring 7.600 sig til levedygtige virksomheder.

Emner som digital markedsføring samt skatte- og arbejdsmarkedsforhold blev også berørt på konferencen. Derudover kunne man deltage i diverse workshops og møde nogle af Nyföretagar Centrums samarbejdspartnere i informationsstande. På konferencen deltog omkring 150 deltagere fra hele Sverige.

På konferencen fik formand, Niels Buchholst, bl.a. mulighed for at udveksle erfaringer med Head of Partnerships for YBI (Youth Business International), Kay Ali. YBI er en organisation, der arbejder med iværksætteri i mere end 50 lande. Virksomheden har omkring 20.000 mentorer tilknyttet globalt, og har i 2016 medvirket til at etablere mere end 17.000 nye virksomheder.

Nyföretagar Centrum har i alt 200 dedikerede rådgivere fordelt på 90 afdelinger landet over. De mange rådgivere har et stærkt sammenhold, som er opbygget gennem mange år. Nyföretagar Centrum startede for 35 år siden og er i dag stadig i rivende udvikling. Den positive udvikling skyldes ikke mindst tidligere formand, Jan Olof Erickson, og nuværende VD, Harry Goldman, som har gjort, og stadig gør, en enestående indsats for at fremme iværksætteri i Sverige.

få-en-sparringspartner

”Unge iværksættere og erfarne sparringspartnere”

En artikel fra DI sætter fokus på, hvad virksomheden kan få ud af et sparringsforløb med en sparringspartner. I artiklen nævnes sparringspartner, Niels Autzen, og den forskel, han er med til at gøre for mange virksomheder.

Niels Autzen er blot en af de omtrent 40 tilknyttede sparringspartnere, der frivilligt og med sine mange års erfaring hjælper virksomhederne med at løse deres problemer. Blandt andet ved at hjælpe med at lokalisere disse problemer og i det hele taget få dem formuleret. Sparringspartnere som Niels kan udover deres erfaring og skarpe blik for forretning, også tilbyde et udefrakommende blik og et nyt perspektiv på det, der i nogle situationer ligner en hårdknude.

Artiklen fortæller også om de mange udfordringer, nye iværksættere står overfor i hverdagen:

”Rammebetingelserne for en sund vækst er en mangfoldig størrelse: Kapital, kompetence, iværksætterkultur, digitalisering, innovation samt økosystemer, såsom vækstmiljøer, er allesammen forhold, der må behandles, og som på sigt vil gøre en forskel for danske iværksættere. Dette forstår Sparringspartnerne, men det hindrer dem ikke i at tilbyde en anden form for hjælp, en mere konkret hjælp, nu og her”, skriver DI i artiklen.

Sparringspartnerne går op i, at de virksomhedsejere, som får hjælp, er glade og tilfredse. Det er også Niels Autzens motivation for arbejdet som sparringspartner, siger han i artiklen.

Et forløb hos Sparringspartnerne er ikke som andre rådgivningsforløb. Virksomheder, som får sparring, ser Niels som en sparringspartner og ikke en forretningspartner, en form for ven, der tager ansvar som gode venner gør, støtter og hjælper ved at påpege styrker og svagheder.

Læs hele DI’s artikel her.

ungiværksætter

Nyt samarbejde med ”Ung og iværksætter” fra Lolland-Falster

Sparringspartnerne har fra 1. august 2017 indgået et nyt samarbejde med initiativet ”Ung og iværksætter”.

Guldborgsund Kommune står bag initiativet i samarbejde med CELF, Business Lolland-Falster og tre unge iværksættere, som har sat sig for at få andre unge til at starte deres egen virksomhed.

Sparringspartnernes funktion i samarbejdet bliver at bidrage med sparring til de nye unge iværksættere, som Ung og iværksætter er i kontakt med.

Konceptet har base i Nykøbing Falster, hvor tre unge iværksættere fra Lolland-Falster, gennem oplæg og aftenkurser fortæller, hjælper og vejleder andre unge med at komme i gang som iværksætter. Målet er at inspirere andre unge til at vælge iværksættervejen.

Læs mere om Ung og iværksætter initiativet her.

unge mennesker

Sparringspartnerne er med i accelerator-program på CBS

Den 16. maj 2017 deltog formand for Sparringspartnerne, Niels Buchholst, i et accelerator-program hos CSE, som er en del af CBS. CSE står for Copenhagen School of Entrepreneurship, og i denne del af CBS er iværksætteri og vækst i fokus.

CSE gennemfører programmer, hvor studerende kan komme og fortælle om deres iværksætterdrømme og præsentere deres virksomhedsidé. Formålet med programmet er at hjælpe studerende, som går med tanken om at starte egen virksomhed, med at komme videre fra idéen og til at starte en virksomhed op. På accelerator-programmet den 16. maj præsenterede 12 studerende deres pitch til en virksomhedsidé, hvorefter erfarne erhvervsfolk gav respons. Sparringspartnernes formand, Niels Buchholst, deltog og gav de studerende råd og vejledning i forhold til deres idéer.

Sparringspartnerne fortsætter samarbejdet med CSE og vil deltage i kommende programmer. CSE-programmerne støttes af Industriens Fond.

Læs mere om CSE og deres programmer her.

samarbejde

Samarbejdspartnere fornyr aftale med Sparringspartnerne

Sparringspartnernes samarbejdspartnere støtter Sparringspartnerne, så vi kan tilbyde iværksættere og virksomhedsejere sparring og bidrage til vækst i sunde virksomheder og flere arbejdspladser i Danmark.

Derfor er vi glade for, at Slagelse Erhvervscenter, Dragør Kommune og advokatfirmaet Lund Elmer Sandager har valgt at forlænge deres samarbejdsaftale med Sparringspartnerne.

Et samarbejde med Sparringspartnerne er et gensidigt samarbejde, som gavner begge parter. Slagelse Erhvervscenter, Dragør Kommune og Lund Elmer Sandager er nogle af Sparringspartnernes rigtig gode samarbejdspartnere.

Se hvem Sparringspartnerne ellers samarbejder med her.

stevns møde

Vellykket møde på Stevns

Sparringspartnerne holdt sammen med Stevns Erhvervsråd, Business Faxe Copenhagen og Køge Erhvervsservice et godt og velbesøgt møde den 30. maj i Hårlev.

Emnet var sparring til forretningsudvikling. Alle undersøgelser peger nemlig på, at virksomheder, der får professionel sparring, klarer sig bedre end andre virksomheder.

Først bød Thomas Christensen, Stevns Erhvervsråd, velkommen til mødet, hvorefter Niels Buchholst (formand for Sparringspartnerne) fortalte om værdien ved at få sparring. Sparringspartner Mogens Birch-Larsen gav et stærkt indlæg om at blive en bedre leder gennem sparring, og to lokale iværksættere fortalte om deres oplevede værdi og udvikling af forretningen ved at have en sparringspartner tilknyttet.

Niels Tryde fra Veirhanen og Maria Gulletrup fra Klaken opfordrede begge andre iværksættere og virksomhedsejere til også at få tilknyttet en sparringspartner.

Inden pausen var der en runde, hvor de fremmødte sparringspartnere præsentere sig selv, så alle kunne vide, hvem der var til stede og spotte andre deltagere, som de ville tale med. Derefter gav Ole Nielsen fra Håndværkerrådet en Power-præsentation om ledelse. Endeligt var der rig mulighed for, at virksomheder og sparringspartnere kunne netværke og evt. aftale sparringsforløb.

Sparringspartnerne er en forening for erfarne erhvervsfolk, som tilbyder sig selv som sparringspartnere for virksomheder og iværksættere med det formål at skabe vækst og arbejdspladser i det danske erhvervsliv. Sparringspartnerne tilbyder et gratis sparringsforløb på 20 timer for virksomheder og iværksættere, der er interesserede i at arbejde seriøst med at udvikle og styrke deres virksomhed.

Du kan læse mere om Sparringspartnerne her.

GTlogo-primary-tagline-Pantone2682012-300x136

Sparringspartnerne inviterer til Stormøde hos Grant Thornton

Torsdag den 8. juni kl. 8:00-10:45 holder Sparringspartnerne stormøde hos Grant Thornton, Stockholmsgade 45, 2100 Kbh. Ø.

Stormødet er for nuværende og nye mulige sparringspartnere og samarbejdspartnere.

Mødet sætter fokus på, hvordan iværksættere og små og mellemstore virksomheder kan opnå finansiering til vækst, og hvordan en økonomifunktion med bogholderi og revision kan etableres uden unødigt høje omkostninger.

 

Se invitationen og læs hele programmmet her.

Tilmeld dig stormødet her.