Sorø Kommune 2

Workshop i Sorø den 22 november 2018 om PR og SoMe

Torsdag den 22. november klokken 15.30-18.00 inviterer Sparringspartnerne, i samarbejde med Sorø kommune, til en spændende workshop med sparring for vækst og udvikling for små og mellemstore virksomheder (SMV’ere).

 Workshoppen giver indblik i, hvordan mindre virksomheder opnår effektiv markedsføring på et begrænset budget, og hvordan de kan opnå større salg ved at fortælle gode historier gennem PR, google og sociale medier.

Workshoppen afholdes hos Sorø Erhverv på Rådhusvej 8 i Sorø og er åben for alle Sorø virksomheder og detailvirksomheder.

Programmet byder på velkomst ved erhvervschef Laila Haunstrup Bregner Carlsen og formand for sparringspartnerne Niels Buchholst.

Dernæst vil direktør Susanne Lindø fra Grønbech PR og Kommunikation holde et oplæg om, hvordan man gør sin forretning synlig ved at fortælle de gode historier i markedsføringen af sin virksomhed i PR og på de sociale medier.

Workshoppen afsluttes med foredrag af online markedsspecialist Sarah Vos Thrysøe, som vil fortælle om effektiv brug af værktøjet Google My Business. Til sidst vil der være plads til networking og spørgsmål.

Tilmelding til workshop i Sorø

"]

Program

15.30 – 15.40

Velkomst v/erhvervschef Laila Haunstrup Bregner Carlsen og formand Niels Buchholst med kort introduktion af Sparringspartnerne.

15.40 – 16.30

Sådan fortæller du den gode historie, når du markedsfører dig gennem PR og på de sociale medier v/direktør Susanne Lindø fra Grønbech PR og kommunikation.

Pause

16.40 – 17.40

Indlæg om effektiv brug af Google My Business v/online markedsspecialist Sarah Vos Thrysøe. Husk at medbringe din laptop!

17.40 – 18.00

Hvordan er det at være i sparring? Kommentarer fra igangværende forløb v/ Torben Spohr og Mette Skjoldan. Introduktion af nye sparringspartnere.