Årsmøde_NB

Sparringspartnerne fejrer fem års fødselsdag den 6. november

Kom og hør, hvordan Sparringspartnerne har udviklet sig de seneste fem år og få inspiration fra danske og internationale virksomheder i branchen.

Tirsdag den 6. november kl. 15.00 inviterer Sparringspartnerne til fem års fødselsdag hos Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab, Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København

Sparringspartnerne bidrager til vækst i virksomheder og arbejdspladser. Som det eneste frivillige netværk i Danmark hjælper Sparringspartnerne iværksættere og virksomhedsejere med at realisere deres potentiale ved at tilknytte en sparringspartner til virksomheden og dennes ledelse.

I anledningen af Sparringspartnernes fem års fødselsdag den 6. november, inviterer Sparringspartnerne iværksættere og virksomhedsejere i små og mellemstore virksomheder til en workshop med fokus på mennesker og maskiner. Her får du også et indblik i, hvordan det går hos Sparringspartnerne.

På workshoppen kan du få viden om, hvordan vi mennesker er forskellige, og du får viden om kunstig intelligens og zen meditation. Du kan blandt andet møde Harry Goldman fra Nyföretagar Centrum – et forbillede for Sparringspartnerne, som har 30 års erfaring med at rådgive svenske iværksættere og smv’er. Undervejs på dagen og til slut vil du få rig mulighed for at networke og sparre med de andre deltagere, samtidig med at der vil blive sørget for magien.

 

Tilmeld dig Sparringspartnernes fem års fødselsdag den 6. november og læs programmet i detaljer nedenfor.

 

"]

 

Program

Kl. 15.00 – 15.10

Velkomst

Kl. 15.10 – 15.20

Advokat Michael Møller Nielsen om Danish Justice Foundation

Kl. 15.20 – 15.30

Status efter stiftelsen november 2013 ved Formand Niels Buchholst

Kl. 15.30 – 15.40

Harry Goldman fra Nyföretagar Centrum, Stockholm om sine erfaringer igennem 30 år og opbygningen af organisationen i Sverige

Pause (10 min)

Kl. 16.00 – 16.30

Indlæg ved lektor for Syddansk Universitet, Tove Brink om personprofiler – hvilke rammer sætter de for kunstig intelligens?

Kl. 16.30 – 17.10

Indlæg om kunstig intelligens: Hvilke forretningsområder forventes påvirket? Ved Casper Wilstrup, CEO fra firmaet ABZU

Pause (10 min)

Kl. 17.20 – 17.35

Mindfulness i Business – Videoindlæg af Zen Budhist Center i Santa Rosa, Californien ved Julie & Demian Kwong. Indlægget assisteres af Zen Facilitator Asger Freltoft Knudsen

Kl. 17.35 – 18.00

Tryllekunstner, Firmaet Kort og Bold – magisk artisteri ved Erik Jensby

Kl. 18.00 –

Afslutning og networking