Hvem er vores sparringspartnere?

Vores sparringspartnere er erfarne erhvervsledere, der har mange års erfaring med forretningsudvikling, drift og vækst af virksomheder. De har enten egne virksomheder eller været ansat i tunge positioner i mellemstore og store virksomheder – og kan dermed møde dig og din virksomhed i de udfordringer og muligheder, du står overfor.

Det kan være en støtte i svære beslutninger såsom nedskæringer og tilpasninger af organisationen. Det kan også være sparring til at udvikle din virksomhed og udfordre dig på din forretningside og din strategi. Går du den bedste vej? Overser du et potentiale og nogle muligheder?

Gennem sparringspartneren får du adgang til det store netværk og gode kontakter i erhvervslivet, som opstår, når man har mange års erfaring. Det kan også være din adgang til at etablere et Advisory Board eller en professionel bestyrelse.

Ingen virksomheder er ens, og det er netop det, som en erfaren, professional sparringspartner kan: møde dig og din virksomhed, hvor I er – på jeres marked, med jeres udfordringer og muligheder.

Mød vores
sparringspartnere

_________

Niels Buchholst
Finn Ritslev
Jørgen Johansen
Mikael Schrøder
Susanne Lindø
Poul Fussing
Lars Zwisler
Morten Wittrup Præstbrogaard
Jakob Gunge
Jens Friis
Allan Bach Sørensen
Steen Holm
Réne Lund Sørensen
Troels Keldmann
Pål Rikter
Jette Mølholm
Claus Hugo Frykman
Henning Rouchmann
Joachim Rosenstand
Erik Østergaard

Hvad betyder et sparringsforløb for dig?

Hvis du bliver godkendt til et gratis sparringsforløb hos os, vil du og din virksomhed blive matchet med den sparringspartner, der har konkret erfaring med din branche og/eller dine udfordringer.

Din sparringspartner kan dermed yde dig dybt kvalificeret sparring, og du kan profitere af sparringspartnerens mangeårige og konkrete erfaringer og viden.

Du vil opleve, at din sparringspartner engagerer sig 100% i din virksomheds udvikling og gøre sit bedste for at hjælpe dig til at nå de mål, I sammen fastsætter.

De virksomheder, der har fået et sparringsforløb, kan bl.a. fortælle om:

  • Øget vækst, indtjening og overskud
  • Klar strategi, vision, mission og værdier
  • Mere innovation, forretnings- og produktudvikling
  • En styrket ledelse

Mød nogle af de virksomheder, som har fået et sparringsforløb hos Sparringspartnerne

Hvem kan få en sparringspartner?

Du skal have en virksomhed med aktiv drift – eller du skal være iværksætter med en klart defineret forretningsidé, der har et større potentiale. Et CVR-nummer er et krav. Så har du mulighed for at få en af vores erfarne erhvervsledere til et sparringsforløb.

Er du derimod i den spæde start af din virksomhed – eller har du brug for iværksætterrådgivning, vil vi anbefale, at du henvender dig til den lokale erhvervsservice.