For at få en sparringspartner skal din virksomhed enten være etableret med aktiv drift eller du skal være en iværksætter med en skalerbar forretningsidé med et større potentiale.
Befinder du dig fortsat i opstartsfasen eller er det reelt idéudvikling eller iværksætterrådgivning du har behov for sparring til, anbefaler vi, at du henvender dig til din lokale erhvervsservice.

Lever du op til det øverste krav, har du muligheden for at få en af vores erfarne erhvervsledere tilknyttet din virksomhed i en aftalt periode, hvor I sammen arbejder målrettet for at skabe den vækst og udvikling i din virksomhed, som du ønsker.

Derudover skal du være forberedt på, at…
Sparringsforløbet er et udviklingsforløb, der kræver, at du er parat til eller i gang med en seriøs indsats for at skabe udvikling i din virksomhed. Du skal være klar til at gå nye veje, og du skal være parat til at åbne op og tage imod. Du skal også være klar til at indgå et længerevarende samarbejde

Vores sparringspartnere har både brede og forskellige kompetencer, der kan sættes i spil overfor forskellige typer af virksomheder og problemstillinger. Det afgørende er, at du har fuldt engagement på din virksomhed.

Vi starter med at screene om Sparringspartnerne er det rigtige tilbud til at bringe din virksomhed videre. Hvis vi ikke mener, at vi er de rigtige for dig, så henviser vi til andre som kan hjælpe.