Ledelsen i én eller flere virksomheder kan få tilknyttet én eller flere sparringspartnere, som skal bidrage med inspiration, erfaringer, råd og vejledning samt på alle måder være en mur, som ledelsen kan spille bold op ad omkring udviklingen af virksomheden.

Sparringspartneren engagerer sig i din virksomheds udvikling og i bestræbelserne på at nå de mål, I fastsætter sammen.

Sparringspartnerne har alle brede kompetencer indenfor drift og udvikling af virksomheder, og de spænder over en lang række brancher, hvor de vil kunne tale med i dybden. Mød sparringspartnerne.

Dit udbytte ved et sparringsforløb:

  • Du øger indtjeningen i din virksomhed
  • Du sætter turbo på din vækst
  • Du får en sparringspartner, der kender vejen til vækst og har gået den før
  • Du bliver styrket som leder i din egen virksomhed

Det har andre fået ud af Sparringspartnerne

Jeg havde personligt brug for at vende nogle af mine tanker og ideer og blev fascineret af den mulighed det er, at få en personlig rådgiver at diskutere med. Jeg vil klart anbefale, at man som ejerleder benytter sig af tilbuddet, Sparringpartnerne.

Gro StrømnæssEjer, Kazuri ScandinaviaBesøg Kazuri Scandinavia her

Det var egentlig meningen vi bare skulle have et enkelt møde, men Niels er en erfaren herre, så han kan bestemt give noget til mig som direktør, som jeg ikke får på samme måde, hvis jeg snakker med de andre på kontoret. Han er mere kritisk og har en stor erfaring.

Kasper PetersenDirektør, Jema Autolifte A/SBesøg Jema Autolifte A/S her

Jeg havde kørt på lavt blus i de år hvor mine børn var små, og nu trængte jeg til, at der skulle ske noget mere. Det er derfor rart, at have en at spille bolden op ad og få input fra. Charlotte fra Sparringspartnerne har hjulpet til at sætte fokus det rette sted og komme videre.

Christina NielsenEjer, CBN ArbejdstøjBesøg CBN Arbejdstøj her

Vi ville gerne have en mentor til at kunne diskutere virksomhedens ve og vel og overordnede strategi i et helikopterperspektiv. Det er jo en fornøjelse at få lov til at diskutere sin virksomhed med en, der interesserer sig for virksomheder

Lene Jensby LangeEjer, AutensBesøg Autens her