Dragør-workshop: Iværksætterens fokus og muligheder for hjælp til vækst

I samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og Dragør Erhverv afholder Sparringspartnerne den 12. juni en ny workshop om sparring til vækst for virksomheder i lokalområdet.

Workshoppen bliver afholdt på Dragør Badehotel kl. 18. Alle tilmeldte får serveret dagens ret, hvorefter det første foredrag starter kl. 19.

Til workshoppen holder Sparringspartnernes formand, Niels Buchholst, oplæg om, hvilke opgaver iværksættere skal prioritere og hvilke, de med fordel kan outsource.

Derudover vil vækstchef fra Erhvervshus Hovedstaden, Flemming Troelsen, fortælle, hvilke muligheder iværksættere i Dragør har for at få hjælp til at starte ny virksomhed, og hvordan etablerede virksomheder med potentiale til vækst kan få sparring til at sikre vækst og udvikling.

Workshoppen er for iværksættere og erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Adresse: Dragør Badehotel – Drogdensvej 43, 2791 Dragør

Tilmelding til workshoppen er nødvendig og skal ske her:

"]

Program

18.00 – 19.00

Dagens ret

19.00 – 19.10

Velkomst og intro

19.10 – 19.40

Brug din tid og dine ressourcer rigtigt – Hvilke områder kan outsources for at sikre maksimal fokus på din kerneforretning? Ideer til overvejelse v/Niels Buchholst, Formand for Sparringspartnerne.

Efter indlæg vil der være 10 minutter til spørgsmål og svar.

19.40 – 20.10

Pause og networking

20.10 – 20.40

Vækst og udvikling – Hvilken hjælp kan man få til at starte ny virksomhed og til at sikre vækst og udvikling? v/Erhvervshus Hovedstaden.

Efter indlæg vil der være 10 minutter til spørgsmål og svar.

20.50 – 21.00 Afrundning