Workshop i Rønnede – Den 26. februar 2019

I samarbejde med erhvervsorganisationen Business Faxe inviterer Sparringspartnerne til en ny workshop om forretningsplaner og digital omstilling i Rønnede.

Workshoppen giver deltagerne redskaber til at skræddersy en forretningsplan og viden om, hvordan virksomheder i dag forholder sig til den digitale omstilling.

Du kan se frem til tre intense timer spækket med viden, værktøjer og cases fra den virkelige verden. Du lærer blandt andet at udarbejde en forretningsplan, med udgangspunkt i din egen virksomhed, og bliver rustet til at imødekomme en digital omstilling.

Senere på dagen bliver du præsenteret for to lokale virksomhedsledere, som vil fortælle om deres forretningsplaner og udvikling. Her kan du møde administrerende direktør Johnny Anekjær fra Willbrandt Gummiteknik og leder Morten Romme fra Danhostel Faxe.

Der vil også være mulighed for at networke og komme i dialog med oplægsholderne undervejs i workshoppen.

Workshoppen foregår den 26. februar kl. 15-18 i Byrådssalen i Rønnede på adressen: Industrivej 2, 4683 Rønnede. Der er parkering på begge sider af bygningen. Benyt indgang B.

Tilmelding skal ske gennem Business Faxes hjemmeside. Klik her for at tilmelde dig arrangementet.

 

Program

15.00–15.10

Velkomst v/business Erhvervskonsulent Kurt Skjold fra Business Faxe og formand for Sparringspartnerne, Niels Buchholst, med kort introduktion af foreningen

15.10–16.10

Oplæg: Lær at udarbejde en forretningsplan med udgangspunkt i din egen virksomhed på basis af BMS modellen v/Mogens Birch-Larsen

PAUSE

16.25–17.10

Oplæg: Sådan kan du bruge digital strategi i din virksomhed v/Jens Erik Ebbesen, partner i bureauet Kom,ma

17.10–17.25

Case 1: Willbrandt Gummiteknik A/S v/Direktør Johnny Anekjær

17.25-17.40

Case 2: Danhostel Faxe v/leder Morten Romme

17.40-18.00

Networking og spørgsmål til oplægsholderne

18.00

Afslutning